5 tips over drinkfles bedrukken U kunt vandaag gebruiken

Op een hoogte blijven met acties, kortingen en meer ? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en krijg € 10 korting op de eerstvolgende aankoop.

Dopper Original Een doppers zijn fraai geworden! Betreffende heel subtiel ons persoonlijk merknaam op een dop kan zijn het een perfect relatiegeschenk hetgeen betreffende omvangrijk bevlogenheid is onthalen!

Een DOPPER drinkfles is bedoeld voor een ieder welke ons positieve bijdrage wenst te leveren aan het leefmilieu en SIMAVI wenst te ondersteunen. Een vast bedrag is namelijk per fles gedoneerd met SIMAVI die hiermee waterprojecten in ontwikkelingslanden ondersteund.

Drinkwater tot zee dragen was nog nimmer zo makkelijk. Deze poly waterzakken bestaan weggelegd voor een veilige avonturiers. Klik de waterzak aan jouw tas vast en hervul hem gemakkelijk. Zo les je jouw dorst altijd en overal zonder dure ruimte over je backpack in beslag te nemen.

Kunststof waterflesjes, bijvoorbeeld jouw die ook in een winkel koopt, zijn ideaal zodra promotiemateriaal op straat. Die onkosten een stuk minder dan een luxueus drink- of sportflessen. Je kan op deze plaats heel wat info op kwijt, omdat het label zeker te designen kan zijn. Een bidon bedrukken is ons grotere investering, maar kan zijn daar een die zich in een lange duur dubbel en dwars terug laat verdienen.

Amsterdam, Parijs of een beursvloer: wij regelen dit. Wij tonen dit reeks werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Ons spoedlevering kunnen we veelal nóg een dag voorheen leveren.

Specificaties Prijzen Tinten (3) Bedrukken Veelgestelde vragen Beschrijving Drinkfles Diamond Een drinkfles Diamond heeft een bijzonder en eenvoudigweg ontwerp. Een drinkfles kan zijn gemaakt met glas, waarbij een onderste helft van de fles kan zijn voorzien aangaande ons subtiel diamanten design. Een siliconen onderkant van de fles en een dop hebben ons uitgesproken kleur, wat zorgt een leuk contrast.

De drinkflessen kan u dan ook bestellen in korte oplage en verder laten bedrukken in kleine uitgave. Weet u dan ook niet ofwel uw merknaam wel passend is teneinde drukken? De medewerkers mogen u dan ook adviseren op fundering van het gekozen artikel en dit te drukken logo.

Hoezo dit middel? Doppers zijn over hoge capaciteit en bij uitstek passend promotiemateriaal. Denk bijvoorbeeld weleens aan ons zomers sportevenement met honderden dorstige deelnemers. De kunststoffen waterflessen over Hollandse bodem bestaan geen alledaagse ontwerpen. Ze bestaan en blijvend en hebben ‘ons echt karakter’. Wanneer je een Dopper koopt, steun jouw vanzelf de drinkwaterprojecten met een Dopper Foundation. Doppers zijn uit 3 losse onderdelen en zijn daarom makkelijk uit mekaar te halen en ordelijk te maken.

U dan ook kan bijvoorbeeld kiezen een bidon bedrukt in één kleur ofwel een full colour bidon. We bestaan al jaren dé expert vanwege plastic bidons.

Veel laten wij bedrukken in Oost Europa, zodat we billijk én vlug mogen afleveren. Vraag ons prijsopgave met vanwege custom made artikelen of wegens vollere aantallen betreffende verschillende wensen.

Deze ondernemers regelen een evenement waarbij ze een deelnemers met genoegen een drinkfles wensen geven die ze alleen kunnen vullen en waar hun bedrijfsnaam op gedrukt staat.

Amsterdam, Parijs ofwel de beursvloer: we organiseren het. We tonen het aantal werkdagen levertijd en ons concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering mogen we vaak nóg ons dag eerder click here bezorgen.

Een ieder die betreffende enig regelmaat onderweg kan zijn heeft immers een waterfles op zak. Ofwel je nu naar de kleuterschool gaat, naar kantoor, juiste sporten bent ofwel een dagje straat gaat, dorst oplopen we ieder. Hydrateer je relaties, laat meteen waterflessen bedrukken en les de dorst betreffende je merknaam in dit zicht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *